APROD POLC


TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az alapanyag piacon kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel a weboldalon található árakkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk! A megrendeléseket a visszaigazoló levélben foglalt árakkal tudjuk vállalni és teljesíteni.

Megértésüket ezúton is megköszönve: Polcrendszerek.hu


APROD színválasztés


APROD polc

Tervezz saját egyedi APROD polcot, kiszámoljuk a szükséges alkatrészek mennyiségét és árát!​ÖSSZESZERELÉS AKÁR 10 PERC ALAT ...Csavarkötés nélkül összeállítható, kapcsolható fém polcos állvány, mely egyszerű, gyors szerelhetőséget biztosít kimagasló stabilitás mellett.

Polconkénti terhelhetőség, a polc méretétől függően ​140-200 kg/polclap.

Felületkezelése festett vagy horganyzott kivitelű, lehetséges RAL -skála szerinti tetszőleges színben történő rendelés is.

Az esztétikus megjelenésű polcos állvány nemcsak raktárak, műhelyek,  kamrák és garázsok  hanem könyvtárak, irattárak, esetleg irodák bepolcozására is alkalmas. 
Letölthető árlista és szerelési útmutató
APROD polc méretadatok

Állványmagasság1000,1500, 2000, 2500, 3000 mm
Állvány mező hossza800, 1000, 1200 mm
Állvány mélysége300, 400, 500, 600, 700, 800 mm


Csavarkötés nélkül, egyszerűen és gyorsan szerelhető. Polclapok közti távolság könnyen változtatható. Fűzhető / sorolható szerelés. Teherbírás akár 200 kg/polclap.

Az állványelemekből állványmezők, az állványmezőkből állványsorok alakíthatók ki. Egy állványsor egy alapmezőből és igény szerint több kiegészítő mezőből áll.

FŰZÖTT SZERELÉS

Az első mező 2, minden további mező 1-1 állványkeret
​alkalmazásával kerül hozzáadásra.
Alkatrészjegyzék és webshop

Rendelj online vagy kérd kollégáink szakértő segítségét a megfelelő alkatrészek és mennyiségek összeállításához