Cégünkről
POLCRENDSZEREK.HU SINCE1992 


Termékskálánkon megtalálhatóak közvetlen gyártói háttérrel a legszínvonalasabb és legkomplettebb MAGYAR GYÁRTÁSÚ kis-, közép- és nagyteherbírású  állványrendszerek, ipari fémszekrények, raktártechnikai kiegészítők.


Fő tevékenységünk

​Raktárak, irattárak, kis-, közép- és nagyteherbírású állványainak forgalmazása, tervezése és helyszíni telepítése.

Raktári kiegészítők, tárolódobozok, fémszekérnyek forgalmazása


Szolgáltatásaink

  • ​Értékesítés, tervezés
  • Helyszínre szállítás
  • Helyszíni szerelés


Akikre büszkék vagyunk...

Köszönet Édesapámnak, Körmendy Zoltánnak a vállalkozás alapítójának, akinek több mint 14 éves kitartó munkája eredménye egy generációkat átívelő, stabil vevői és szállítói háttérrel rendelkező családi vállalkozás.

Köszönet Feleségemnek, Körmendyné Horváth Herminának, hogy vállalkozásunk az elmúlt 15 év során nemcsak megőrizte örökségét, de fejlődött, átalakult és egy sikeres 21. századi vállalkozásként működik, immár közel 20 éve meghatározó résztvevőjeként a raktártechnikai piacnak.
Szolgáltatásaink


Elkötelezett szándékunk tevékenységi körünk és forgalmazott termékeink piaci igényekhez történő folyamatos fejlesztése, melynek eredményeként több mint 20 éve teljes körű szolgáltatási palettával (tervezéstől a helyszíni kivitelezésig) és minden igényt figyelembe vevő termék választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.