APROD POLC


APROD polc

Az APROD kapcsolható fém polcos állvány csavarkötés nélkül összeállítható elemekből áll, mely egyszerű, gyors szerelhetőséget biztosít kimagasló stabilitás mellett. Polconkénti terhelhetőség, a polc méretétől függően ​140-200 kg/polclap.

Kiemelkedő stabilitását egyedi kialakítása biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy az állványzat stabilitása a terheléssel arányosan növekedjék. A kapcsolható polcos állványok és a hozzájuk kifejlesztett speciális kiegészítőelemek igény szerint, festett és horganyzott kivitelbe  készülhetnek. Lehetőség van a RAL -skála szerinti tetszőleges színben történő rendelésre is. Az esztétikus megjelenésű polcos állvány nemcsak raktárak, műhelyek,  kamrák és garázsok  hanem könyvtárak, irattárak, esetleg irodák bepolcozására is alkalmas. 

Letölthető árlista és szerelési útmutató

Tervezz online! 

Az APROD polc tervező 5 egyszerű lépésben adja meg az állvány méreteit, kiszámolja a szükséges alkatrészek mennyiségét, árát!

APROD polc méretadatok

Állványmagasság1000,1500, 2000, 2500, 3000 mm
Állvány mező hossza800, 1000, 1200 mm
Állvány mélysége300, 400, 500, 600, 700, 800 mm


Csavarkötés nélkül, egyszerűen és gyorsan szerelhető. Polclapok közti távolság könnyen változtatható. Fűzhető / sorolható szerelés. Teherbírás akár 200 kg/polclap.

Az állványelemekből állványmezők, az állványmezőkből állványsorok alakíthatók ki. Egy állványsor egy alapmezőből és igény szerint több kiegészítő mezőből áll.

APROD színválasztés

Alkatrészjegyzék és webshop

Rendelj online vagy kérd kollégáink szakértő segítségét a megfelelő alkatrészek és mennyiségek összeállításához